Kennismakingsgesprek

In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw wensen.
Als we samen een coachtraject starten is het belangrijk dat je een aantal dagen een voedingsdagboek bijhoud, deze kun je hier downloaden.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Intake gesprek

Het intake gesprek duurt ± 60 tot 90 minuten , tijdens dit gesprek is het belangrijk een goed inzicht te krijgen in je huidige eet en leefpatroon.

Samen nemen we je voedingsdagboek door, wat je al een aantal dagen hebt bijgehouden, en aan de hand daarvan maak ik een voedingsanalyse.

Omdat de coaching altijd heel persoonlijk en altijd maatwerk is vindt er ook een weging en meting plaats.

Vervolg consult

Dit is een consult van 60 minuten waarin we meten,wegen en je vorderingen bespreken.

Supermarkt consult

Het aanbod in de supermarkt is zo groot dat de juiste keuze maken niet altijd even makkelijk is. Ik help je hierbij en leer je tevens hoe je een etiket leest. Dit consult duurt ongeveer een uur en vindt plaats in de supermarkt waar jij gewend bent om je boodschappen te doen.

Eenmalig voedingsadvies

Wil je zelf aan de slag om op een gezonde manier gewicht kwijt te raken? Dan is een eenmalig voedingsadvies iets voor jou!

• Je hebt van te voren een eetdagboek bijgehouden van min. 3 dagen (download op de website of per mail)

• voedingsadvies , aan de hand van je eetdagboek

• wegen en meten , wat we na 2 maanden herhalen om het resultaat te vergelijken

• bewegingsadvies

 

Gezin

De begeleiding van een gezin is mogelijk vanaf 2 tot 5 personen en vindt plaats in de praktijk of bij jou thuis. Samen bespreken we de knelpunten van het gezin en maken we een plan. Het gezinspakket bestaat uit een kennismakingsgesprek, een uitgebreide intake en drie vervolg consulten. Indien gewenst zijn er meerdere mogelijkheden zoals bv een supermarktconsult met het hele gezin.