Zojuist een consult gekregen van gewichtsconsulente Vanessa Zucca. . Eerst krijg je een weeg en meet moment die goed wordt toegelicht. Vanessa legt in duidelijke taal uit waar je plus- en verbeterpunten liggen, geeft extra tips en is uitgebreid in haar adviezen. Door haar bezoek heb ik nu al zin in mijn volgende supermarkt bezoek én heb ik zin om van alles en nog wat uit te proberen.
M vd B


Voordat ik naar gewichtsconsulente Vanessa Zucca ging, at ik onregelmatig door het drukke leven op de universiteit en daardoor ook te weinig. Het gevolg ervan was vermoeidheid en niet goed kunnen slapen ’s nachts. Een paar maanden later, nadat mijn dieet en regelmaat is verbeterd, voel ik mij stukken beter! Ik slaap goed, ik eet lekker en gezond, en zit veel lekkerder in mijn vel! zeker een aanrader voor iedereen!
A v B


Heerlijk dat het consult ook thuis kan plaatsvinden. Een goede begeleiding en je kan haar tussendoor altijd appen of bellen voor tips en steun.
R.R


Vandaag de workshop ‘Dag oud hallo nieuw’bijgewoond en dit was ontzettend leuk! Leerzame adviezen, simpele maar goede omdenk tips, gezellig en professioneel gebracht. Ik raad het iedereen die bewuster wil gaan koken aan!
E.B


Gisteren de leuke workshop ‘dag oud hallo nieuw’ gevolgd. Fijne en duidelijke tips gekregen hoe je makkelijk producten/etenswaren vervangt door een verantwoorde en gezondere keuze. Zonder dat je aan het lijnen bent. Heerlijk en makkelijk recept voor o.a. Pomme Duchesse, deze ga ik zeker maken met de kinderen. Netjes verzorgd met een mapje met naslagwerk.
L.R


Vanavond de workshop kruidenmixen gevolgd, een hele interessante en gezellige avond. We hebben een kruiden/recepten boek meegekregen. De zelf gemaakte kruiden en de daarbij horende maatlepels waar we zelf thuis mee aan de slag kunnen gaan.Tijd genoeg voor vragen en een lekkere cappuccino! Een aanrader en ik ga me zeker inschrijven voor de volgende workshop.
M.P


Vanavond een superleuke avond gehad bij gewichtsconsulente Vanessa, twee lekkere kruidenmixen gemaakt die ik zeker ga gebruiken. Hoop gauw weer bij je te komen voor nog een workshop.
A.B


Gisteren de workshop kruidenmixen gevolgd bij deze lieve dame. Een hele gezellige en vooral informatieve avond gehad. Zeer geslaagd! en natuurlijk twee heerlijke kruidenmixen mee naar huis genomen
S vd L